Poliisi hakkasi leffatähden sairaalakuntoon: ”Olin käsiraudoissa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Road Trip -elokuvista tuttu amerikkalainen näyttelijä DJ Qualls, oikealta nimeltään Donald Qualls, toimii myös elokuvatuottajana. Komediatähti on myös vieraillut lukuisissa televisiosarjoissa kuten Monk, Criminal Minds, Num3rot ja The Big Bang Theory.

Nyt 33-vuotias näyttelijä on joutunut erikoisen hyökkäyksen kohteeksi. Kanadalainen poliisi nimittäin hakkasi Quallsin sairaalakuntoon. Komediatähti kirjoitti viikonloppuna useita päivityksiä pahoinpitelystä Twitter-blogiinsa.

– Pääsin juuri sairaalasta. Vancouverilainen poliisi hakkasi minut ilman syytä. Sain tikkejä ja minut vapautettiin, koska olin syytön, Qualls kirjoitti Twitter-blogissaan.

Quallsin mukaan ikävä välikohtaus tapahtui kun näyttelijä näki erään miehen lyövän naista kasvoihin kahvilan edessä. The New Guy -elokuvassakin näytellyt DJ Qualls kertoi pahoinpitelystä paikalla olleelle poliisille. Poliisi oli kuitenkin suutahtanut kun näyttelijä ei poistunut kahvilasta ja laittoi tämän käsirautoihin.

– Hän sanoi, että jos en poistu kahvilasta, hän pidättää minut. Kysyin miksi ja poliisi löi minua naamaan. Olin käsiraudoissa ja hän sanoi minulle koko ajan ”luuletko v***u olevasi minua parempi?”, Qualls kuvaili tapahtunutta Twitter-blogissaan.

Yhdysvaltojen Tennesseessä kasvanut Donald Joseph Qualls sairastui syöpään 14-vuotiaana. Kahden vuoden syöpähoitojen jälkeen näyttelijä kuitenkin sai taltutettua sairautensa. Road Trip -hittielokuvan jälkeen Qualls on toiminut muun muuassa Prada-merkin mallina. Hän on myös esiintynyt omana itsenään Britney Spearsin Boys-kappaleen musiikkivideolla.