Plus-kokoinen mallikaunotar laihtui dramaattisesti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailma ihannoi erityisesti langanlaihoja mallikaunottaria, jotka ovat aika ajoin lähes anorektisia. Heidän vastapainonaan XL-mallit ovat tehneet viime vuosina tuloaan, ja yksi plus-kokoisista malleista on Crystal Renn.

Teini-iässä anoreksiaan sairastunut Crystal Renn voitti sittemmin sairautensa. Normaalinaisten mittoihin lopulta pyöristynyt neitokainen sai kiitosta siitä, että on hän esittelee muotivaatteita koossa, johon suurin osa naisista kuuluu. Eilen Crystal Renn esiintyi kuitenkin New Yorkissa selvästi aikaisempaa hoikempana. Katso kuvat tästä.

25-vuotias supermalli Crystal Renn nähdään nyt Radar Onlinen kuvissa, joista voidaan hyvin huomata hänen painonpudotuksensa. Renn kirjoitti aikoinaan myös kirjan taistelustaan anoreksiaa vastaan.