Ellen DeGeneres sai sairauskohtauksen: ”Palomiehet kirveellä sisään ovesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten ja he avioituivat vuonna 2008.

Nyt 53-vuotias televisiotähti kertoi joutuneensa ensihoitajien tutkittavaksi kovien rintakipujen takia. Hän kertoi tunteneensa viiltelevää kipua rinnassaan viikonlopun aikana. Ellen kertoi kivun vain jatkuneen jatkumistaan, joten hän päätti hälyttää ambulanssin paikalle.

– Minulla oli rintakipuja, joten soitimme ambulanssin Warner Bros -studiolle. Noin viisikymmentä paloautoa ja ambulanssia tulivat toimistoni eteen ja he tulivat kirveellä sisään pelastamaan minut, Ellen vitsaili rintakivuistaan televisio-ohjelmassaan.

Taannoin Ellenin vaimo Portia paljasti Unbearable Lightness -kirjassaan syömishäiriöstään, jonka kanssa hän taisteli muutamia vuosia sitten. Tähti sairasti anoreksiaa ja bulimiaa, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hän eli nälässä päivästä toiseen, sillä 300 kilokaloria oli hänen päivittäinen energiamääränsä. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä DeGeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista. Kirjassaan hän toteaa puolisonsa olleen syy parantumiseen, sillä muuten edessä olisi voinut olla kuolema.