Kim Kardashianilla huima suosio sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten suosima Twitter-palvelu kaatui taannoin hetkeksi, kun Pippa Middleton esiintyi kaasona isosiskonsa kuninkaallisissa häissä ja asiaa kommentoitiin ahkerasti. Massiivinen päivitysaalto nimittäin valtasi palvelun ja keskeytti sen toiminnan hetkeksi. Myös netti-inhokki Rebecca Blackin Friday-kappaleen julkistaminen järisytti Twitter-palvelua.

Nyt 30-vuotias bisnesnainen ja realitykaunotar Kim Kardashian on noussut Twitter-palvelun seuratuimpiin julkkistähtiin. Uhkea kaunotar nimittäin komeilee nyt yli kymmenellä miljoonalla Twitter-seuraajallaan megatähtien Justin Bieberin ja Lady Gagan rinnalla.

– OMG!!!! Tajusin juuri, että minulla on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. En pysty edes sanoin kuvaamaan tätä tunnetta, Kim kirjoitti Twitter-blogissaan.

Twitter-palvelun kuningatar on kuitenkin Lady Gaga, jolla on jo lähes 14 miljoonaa seuraajaa. Teinisensaatio Justin Bieber tulee kuitenkin kovaa perässä, sillä 17-vuotiasta popparia seuraa yli 12 miljoonaa fania. Myös Yhdysvaltojen presidentillä Barack Obamalla on yli kymmenen miljoonaa Twitter-seuraajaa.