Kohuväite: Lady Gaga kylpi veressä lontoolaisessa hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan Lady Gagan uutisoitiin äskettäin seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Nyt supertähden puuhista on julkaistu uskomattomia kohuväitteitä, eikä kyse ole edes aprillipilasta.

Hieman kyseenalainen verkkojulkaisu Truthquake väittää Lady Gagan kylpeneen veressä ja tavanneen samoihin aikoihin skotlantilaisia vapaamuurareita. Julkaisun mukaan Lontoossa sijaitsevan intercontinental-hotellin henkilökunta meni heinäkuussa siivoamaan poptähden huonetta ja huomasi kylpyammeessa olevan runsaasti verta.

Siivoojan kerrotaan ilmoittaneen löydöstään esimiehelleen, joka vaati siivoojaa pitämään löydönsä salassa. Nyt Skotland Yardin poliisit suojelevat puolestaan siivoojaa. Truthquake väittää perustavansa tietonsa viralliseen poliisiraporttiin ja hotellin henkilökunnan lausuntoihin. Lady Gaga on nähty usein esiintymislavalla veren peittämänä.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.