Madonnan 14-vuotias tytär Lourdes Leon edusti pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on totuttanut 14-vuotiasta Lourdes Leon -tytärtään, eli Lolaa, jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan, sillä äiti ja tytär ovat osallistuneet erilaisiin julkkistapahtumiin viime vuosina useita kertoja yhdessä. Lisäksi Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana.

Äskettäin saksalaisen Quality-lehden kansikuvatyttönä poseerannut Lourdes on nyt osallistunut Material Girl -vaatemerkin näytökseen yhdessä Kelly Osbournen kanssa. Molemmat neitokaiset suunnittelevat vaatteita mallistoon. Lourdes oli pukeutunut juhlia varten kesäisen keltaiseen minimekkoon.

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun, josta ovat julkisuuteen ponnistaneet muiden muassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.