Rockveteraani haukkui Lady Gagan: ”Friikkien suosikkitähti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Tähtirokkari on kärsinyt muun muuassa kokaiiniriippuvuudesta.

Nyt 44-vuotias Noel Gallagher tylytti megatähti Lady Gagan musiikillisia taitoja. Hän nimittäin kertoi omituisista puvuistaan tunnetun Gagan vain matkivan Madonnaa. Rokkarin mielestä poptähden urassa ei ole kyse musiikista.

– Minua ei voisi kiinnostaa paskan vertaa Lady Gaga. Hänessä on kyse vain oudoista lihapuvuista. Madonna oli rock, mutta Lady Gaga on siitä vain laimea jäljitelmä, Noel kommentoi rankasti popin megatähteä Q-lehden haastattelussa.

Rokkarilla on 11-vuotias Anais-tytär ex-vaimonsa Meg Matthewsin kanssa. Hänellä on myös kolmevuotias poika Donovan ja 10-kuukautinen Sonny-poika nykyisen siippansa Sara MacDonaldin kanssa.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan. Noel on myös riidellyt näyttävästi julkisuudessa muusikkoveljensä Liam Gallagherin kanssa.