Shokkikuva julki: Michael Jackson ruumishuoneella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisit julkistavat lähes poikkeuksetta valokuvat pidätetyistä henkilöistä, joten viihdelehdet pääsevät mässäilemään usein myös julkkistähtien noloilla valokuvilla. Menehtyneiden julkkistähtien valokuvia ei sen sijaan kovin usein julkisuudessa nähdä, mutta nyt näin on käynyt.

Yli kaksi vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuoleman käsittely alkoi tällä viikolla tuomioistuimessa Los Angelesissa. Syyttäjä shokeerasi heti oikeudenkäynnin aluksi esittelemällä poptähdestä ikuistetun viimeisen valokuvan. Siinä Michael Jackson nähdään makaamassa ruumishuoneella valkoinen lakana yllään.

Kuolleen supertähden valokuva on suututtanut Jacksonin faneja, sillä heidän mielestään kuvan esittelemiselle julkisuudessa ei ollut perusteita. Nyt kuva on kuitenkin levinnyt laajasti medioihin ympäri maailmaa. Oikeudenkäynti Jacksonin lääkäriä vastaan jatkunee viikkokausia.