Jessica Simpson odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Etenkin tähden pyöristyvää vatsanseutua on spekuloitu kiivaasti viihdelehdissä.

Laulajakaunotar onkin pitänyt yllään viime viikkoina yhä väljempiä ja peittävämpiä vaatteita. Nyt viikkojen spekulointi voi kuitenkin viimein päättyä, sillä 31-vuotiaan Jessica Simpsonin uutisoitiin odottavan ensimmäistä lastaan.

In Touch Weekly -lehden mukaan Simpson odottaa esikoistaan kihlattunsa Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta on seurustellut puolentoista vuoden ajan ja he kihlautuivat viime talvena. Heidän on uutisoitu astuvan alttarille marraskuussa.

– Jessica oli juhlistamassa kihlattunsa Ericin 32-vuotissyntymäpäiviä. Hän kuitenkin kieltäytyi juomasta shampanjaa. Lähde paljasti parin odottavan esikoistaan, In Touch Weekly -lehti kirjoitti.

Äskettäin uutisoitiin laulajakaunottaren pienentävän muhkeat rintansa marraskuisia häitään varten. Hänen mielestään rintojen pienentäminen nimittäin saa hänet näyttämään laihemmalta. Jessica Simpson kuitenkin tyrmäsi rintojenpienennyshuhut ja kertoi rakastavansa muotojaan.