Jessica Wright alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan. Suosittu televisiotähti loksauttaakin miesten leukoja täydellisyyttä hipovalla bikinikropallaan.

25-vuotias kaunotar paljasti äskettäin vartalonsa antimet naistenlehdessä. Nyt hän on riisunut alusvaatteisilleen vuorostaan alusvaatekuvauksissa, joissa uhkea leidi poseeraa räväkästi.

Jessica Wright hankki taannoin uudet 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Kotimaassaan brunette tunnetaan erityisesti The Only Way is Essex -hittisarjan näyttelijänä.