John Travolta löytyi 151 vuotta vanhasta valokuvasta – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä John Travolta on syntynyt vuonna 1954, joten hän on nykyisin 57-vuotias supertähti. Nyt häntä erehdyttävästi muistuttava henkilö on kuitenkin ilmestynyt yllättäen vuodelta 1860 peräisin olevaan valokuvaan. Travolta on skientologi, jotka uskovat uudestisyntymiseen.

Valokuva löytyi kanadalaisen keräilijän arkistoista, eikä kuvan ottajasta ole tietoa. Julkisuuteen kuva tuli vasta nyt, kun keräilijä asetti sen myyntiin eBay-nettihuutokauppaan. Valokuvan lähtöhinnaksi on ilmoitettu 50.000 dollaria. Se on vain murto-osa äskettäin myyntiin tulleesta Nicolas Cagen ikivanhasta kuvasta, josta myyjä haluaa miljoonan.Kuva: eBay

John Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä. Lentokapteenin koulutuksen saanut supertähti omistaa oman Boeing 707 -matkustajakoneen, jolla hän voi lentää maailman ääriin suoraan takapihallaan olevalta täysikokoiselta kiitotieltä.

Travolta on myös autojen ystävä, ja yksi hänen silmäteristään on vuoden 1970 Mercedes-Benz 280 SL. Pari viikkoa sitten auto kuitenkin varastettiin. Travolta oli ulkoiluttamassa autoaan ja käymässä autokaupassa Santa Monicassa. Supertähti viipyi kaupassa kymmenen minuuttia, mutta samassa ajassa 100.000 dollarin arvoinen auto oli kadonnut.