Kim Kardashian peppu pystyssä bikineissä – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman seuratuimpiin realityjulkkiksiin lukeutuva Kim Kardashian saavutti mikroblogillaan merkittävän rajapyykin. Nyt hänellä on nimittäin jo yli 10 miljoonaa lukijaa. Samaan on pystynyt vain muutama supertähti.

Nyt Kim Kardashian on kuherrellut antaumuksella tuoreen aviomiehensä kanssa uima-altaassa. Bikineihin sonnustautunut realityjulkkis nähtiin altaassa myös peppu kohti taivasta, ja tietenkin pariskuntaa tähtäillyt paparazzi laukaisi vehkeensä saman tien. Tuloksia voi katsastaa tästä.

Pari päivää sitten Kim hehkutti Twitter-ennätystään.

– OMG!!!! Tajusin juuri, että minulla on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. En pysty edes sanoin kuvaamaan tätä tunnetta, Kim kirjoitti Twitter-blogissaan.

Twitter-palvelun kuningatar on Lady Gaga, jolla on jo lähes 14 miljoonaa seuraajaa. Teinisensaatio Justin Bieber tulee kuitenkin kovaa perässä, sillä 17-vuotiasta popparia seuraa yli 12 miljoonaa fania. Myös Yhdysvaltojen presidentillä Barack Obamalla on yli kymmenen miljoonaa Twitter-seuraajaa.