Maria!-ohjelma järkytti suomalaiset – katso kohujakso tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen suosittu Maria!-keskusteluohjelma nousi jälleen puheenaiheeksi niin sosiaalisessa mediassa kuin työpaikoillakin, kun ohjelmassa nähtiin eilen illalla poikkeuksellisen tyrmistyttäviä julkkisvieraita. Erityisen runsaaasti on ihmetelty suomalaisen kohuparin haastattelua.

Haastattelussa olivat Jussi ja Saana Parviainen järkytti suomalaiset, kun tuore vaimo paljasti pettäneensä miestään viimeksi viime viikonloppuna. Pariskunnalla on ikäeroa 37 vuotta ja he menivät naimisiin kolmen viikon seurustelun jälkeen. Pariskunta on tehnyt itsestään naurunalaisen alituisilla eroilmoituksillaan, ja eilen Saana Parviainen kertoi käyttävänsä eroilmoitusta keinona näpäyttää aviomiestään. Mikäli eilinen haastattelu jäi näkemättä, löytyy se nyt tästä alta.

Flash toistinta ei löytynyt.