Taideteoksessa on pelkkä päivämäärä – myyntihinta 70 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taideteokset ovat asioita, jotka jakavat ihmisten mielipiteitä yleensä rajusti. Toinen voi pitää siemennestettä tehosekoittimessa taiteena ja toinen pelkkänä huonona vitsinä. Nyt niin ikään mielipiteitä jakava teos on myynnissä englantilaisessa Bonhams-taidegalleriassa.

Kyseessä on vuonna 2004 kuolleen taiteilija Bob Law’n teos nimeltä Nothing to be Afraid of V 22.8.69. Poikkeuksellisen minimalistinen teos on nimensä mukainen, sillä siihen on maalattu ainoastaan reunat ja vasempaan alanurkkaan päiväys. Teosta kaupataan parhaillaan 70.000 euron hintaan. Maalaus on määrä saada kaupaksi lokakuussa järjestettävässä huutokaupassa ja sen uskotaan saavuttavan asetetun hintatavoitteen, Daily Mail -lehti uutisoi.

Kuva: Bonhams