BB-asukkaille määrättiin mahdoton kielto: ”Aamen, tätä mä oon odottanut”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaille kerrottiin hetki sitten ketkä asukkaista ovat häätöäänestyksessä. Tulos aiheutti valtavasti ihmetystä, mutta pian BB-Salar toi päiväkirjahuoneesta uutta ajateltavaa. Asukkaille määrättiin nimittäin kiroilukielto, joka astui välittömästi voimaan.

– Nyt alkoi kiroilukielto. Ihan tosi älkää enää kiroilko, Salar totesi palattuaan päiväkirjahuoneesta.

– Amen halleluja! Tätä mä oon odottanut! Sebastian iloitsi heti.

– Nyt pitää sit miettiä että mitkä sanat on kirosanoja. Onko esimerkiksi k***ä kirosana? Entä p***u? BB-Suvi ihmetteli.

Muut asukkaat tyrmäsivät Suvin sanavalinnat välittömästi. Annikan mielestä kumpikaan alapään varustusta tarkoittavista sanoista ei alunperin ollut kirosana, mutta molemmista on muodostunut sellainen ajan saatossa.

– Nyt voidaan käyttää siistimpiä sanoja, kuten paholainen tai sielunvihollinen, uskovainen Sebastian ehdotti.

Meneillään olevalla tuotantokaudella BB-talossa on kiroiltu todennäköisesti enemmän kuin millään muulla tuotantokaudella. Aikaisemmillakin kausilla on määrätty kiroilkieltoja, mutta niiden noudattaminen ei ole onnistunut alkuunkaan. Nyt määrättyä kiroilukieltoa on siten lähes mahdoton noudattaa siten että siinä onnistuttaisiin. Lähipäivät näyttävät miten rekkamiehen tavoin kiroilevat asukkaat siinä onnistuvat.