Jessica Alba tyylittömässä asussa: ”Kuin sairaaalasta karannut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin keväällä Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Äskettäin Jessica Alba synnyttin toisen lapsensa ja vetäytyi kuukausiksi julkisuudesta.

Sittemmin Jessica Alba on palasi parrasvaloihin osallistuessaan 2011 NCLR Alma Awards -gaalaan. Tällä kertaa Jessica on kuitenkin kuvattu tyrmistyttävän tyylittömässä vihreässä asussa, joka muistutti lähinnä sairaalan kaapuja. Yhdysvalloissa kyselläänkin parhaillaan oliko kyseessä muotimoka vai ei.

30-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi ennen synnytystään, ettei voi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Jessicalla on ennestään kolmevuotias Honor-tytär aviomiehensä Cash Warrenin kanssa. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa.

– En voi kuvitella hankkivani enempää lapsia, ainakaan nyt. Äitinä oleminen on rankkaa ja raskauden loppuvaihe on niin tuskaista, etten voi kuvitella kokevani samaa uudestaan. Mutta katsotaan nyt, Alba kertoi E! Online -julkaisun mukaan.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.