Kourtney Kardashian Cosmon kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

32-vuotias neitokainen poseerasi äskettäin Shape-lehden kannessa upeassa bikinikuvassa, mutta taannoin äidiksi tullut kaunotar voidaan pian nähdä myös hieman toisenlaisissa puuhissa. Parhaillaan hän on kuitenkin pönkittämässä julkisuuskuvaansa poseeraamalla Cosmopolitan-lehden Lähi-Idän version kannessa.

Hollywood Life -julkaisu kertoi viime kuussa, että Kourtney nähdään erittäin härskillä videolla harrastamassa seksiä miehen kanssa. Neitokaisen kasvot nähdään videolla myös lähikuvissa, eikä henkilöstä voi erehtyä. Videon pelätään aiheuttavan vakavia ongelmia Kourtneyn ihmissuhteelle, jos se päätyy verkkoon. Parhaillaan hänen manageri-isänsä kerrotaan yrittävän pitää kaikin keinoin video piilossa. Samalla videota on veikattu myös julkisuustempuksi.