Kuusi asukasta häätöäänestyksessä – BB-Ben tyrmistyi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa paljastettiin hetki sitten kuluvan viikon häätöäänestyksessä olevat asukkaat. Asukkaat kutsuttiin ensin olohuoneen sohville, jossa BB-Sebastian arvasi heti mistä on kyse. Vuorossa oli nimittäin nimeämisten tulosten paljastaminen.

Pian Isoveli ilmoittikin asukkaille, että tällä viikolla asukkaista peräti kuusi on häätöäänestyksessä. Ensimmäisenä kuulutettiin BB-Ben, joka henkäisi syvään selvästi tuloksesta järkyttyneenä. Asukkaat saivat odottaa pitkään seuraavaa nimettyä asukasta, mutta lisää nimiä ei odotuksesta huolimatta kuulunut.

– Tää on tosi omituista, BB-Mikael ihmetteli.

Sen jälkeen Ben kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen purkamaan tuntojaan. Ohjelman verkkosivujen mukaan loput häätöäänestyksessä olevista ilmoitetaan vasta illan suorassa lähetyksessä. Asukkaat istuvat edelleen olohuoneessa ja odottelevat turhaan lisää tuloksia.