Michael Jacksonin lääkäri yritti piilottaa tappavat lääkkeet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Michael Jacksonin kuoleman käsittely alkoi tällä viikolla tuomioistuimessa Los Angelesissa. Tähtiartistin henkilääkäriä Conrad Murrayta syytetään hoidokkinsa kuolemasta. Jacksonin ruumiinavauksesta selvisi tämän kuolleen Propofol-lääkkeen yliannostukseen.

Nyt oikeudenkäynnissä on tullut esille erikoinen seikka lääkäri Conrad Murrayn toiminnasta. Jacksonin henkivartija Alberto Alvarez nimittäin paljasti lääkärin pyytäneen häntä piilottamaan Propofol-lääkkeet ennen hätänumeroon soittamista. Telegraph-sivuston mukaan henkivartija kertoi oikeudenkäynnissä noudattaneensa Murrayn ohjeita.

Alvarez oli toinen ihminen, joka näki kuolleen Jacksonin makaamassa sängyssään. Hän kertoi nähneensä Murrayn elvyttämässä supertähteä henkivartijan saavuttua Jacksonin makuuhuoneeseen. Alvarez kertoi myös ihmetelleensä sitä, että elottoman Jacksonin penikseen oli kiinnitetty katetri. Hän kertoi laittaneensa Murrayn pyytämät lääkkeet muovipussiin, missä henkivartija oli nähnyt ”vaaleaa maitomaista ainetta”.

Aiemmin tällä viikolla oikeudenkäynnissä julkaistiin valokuva, jossa popin kuningas Michael Jackson nähtiin mehehtyneenä. Epäselvissä olosuhteissa menehtynyt tähtilaulaja makasi kuvassa ruumishuoneella valkoinen lakana yllään. Jos lääkäri todetaan syylliseksi Jacksonin kuolemaan, hän joutuu neljäksi vuodeksi vankilaan.