BB-Amanda jätti räppärinsä: ”Mä oon menettänyt toivon”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman kuluvalla tuotantokaudella on nähty poikkeuksellisen paljon suhdedraamaa, kun talossa asustava BB-Amanda seurusteli taloon tullessaan kotimaisen räppäri Junon kanssa. Nainen ei salannut suhdetta talossa, ja vuodatti useita kertoja kyyneleitä kultansa takia.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun Amanda on viihtynyt hyvin talossa niin ikään asustavan Benin kanssa. Eilen illalla asukkaille järjestettiin bileet, joiden kosteissa tunnelmissa Amanda kertoi Annikalle tilannepäivityksen suhde-elämästään. Tähän saakka Amanda on haaveillut räppärin odottavan häntä, mutta nyt toiveet ovat kariutuneet.

– Mä oon jo menettänyt toivon siitä mitä ulkomaailmassa on. Nyt kun mä huomaan, että mä oikeesti oon tällä ainakin puoleenväliin. Sit mä vaan ajattelin, että se on varmaan löytänyt ulkomaailmassa jonkin, koska sillä pyörii naisia siinä ympärillä ja tolleen, Amanda kertoi Annikalle.