BB-Suvi ajeli Salaria kaljuksi: ”Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon parturi BB-Suvi on päässyt tositoimiin, kun hän toteutti uhkauksensa ajaa Salar kaljuksi. Turkulainen nuori mies kertoi itse haluavansa eroon ärsyttävistä hiuksistaan, joten Suvi teki työtä käskettyä. Viime hetkellä Salar kuitenkin ryhtyi epäröimään.

– Mä en halua kaljuksi vielä. Vedä se keesi, Salar huusi Suvin käsittelyssä.

– Ooksä kattonut ittees peilistä? Kato ja nopeesti. Kyllä äiti on nyt ylpeä pojastaan. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, Ben hihkui.

Suvi ei ollut kuitenkaan ehtinyt vielä viedä kaljuksi ajamista aivan loppuun saakka, joten Salarin vaatimukset pienen irokeesin jättämisestä päälaelle ehtivät vielä toteutua alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Mies itse tosin kertoi hiustensa kasvavan kahdessa viikossa takaisin. Lopputulos nauratti kuitenkin asukkaita.

– Turkulainen turbohölmö! BB-Stefan nauroi.

– Vähänkö sun pää näyttää pallolta, BB-Veera totesi.

Salar lupasi leikkauttaa itsensä kaljuksi, mutta sitä ennen hän halusi keskeyttää hiustenleikkuun siksi aikaa että ehtisi käydä suihkussa ja nähdä irokeesin itsellään.