Näin virität uuden Facebookin profiilikuvasi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla televisiouutisia myöden on uutisoitu kuinka yhteisöpalvelu Facebook uudistuu radikaalisti. Uusi profiilisivu ei ole vielä tullut aivan kaikkien käyttäjien käyttöön, mutta jo nyt profiilisivun yläosan kuvauudistus on ehtinyt saada photoshoppaajat liikkeelle.

Nyt Facebookista löytyy nimittäin jo profiilisivuja, joiden käyttäjät ovat ottaneet kaiken irti siitä, että sivun yläosaan tuli suurikokoinen kansikuva ja sen alaosaan pienempi varsinainen profiilikuva. Niiden yhdistelemisestä saadaan varmasti vielä monet hyvät naurut. Alla pari esimerkkiä ensimmäisistä tuotoksista. Mikäli itse teet vastaavia ja profiilisi on avoin, lisää linkki alla olevaan keskusteluun.

Kuva: Facebook, Scott Lamb

Kuva: Facebook, Tanner Ringerud