Lady Gagan 19-vuotias teinisisko on seksikäs hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan Lady Gagan uutisoitiin äskettäin seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Aiemmin tällä viikolla hotellisiivooja väitti löytäneensä Gagan sviitin kylpyammeesta runsaasti verta.

Nyt huomio on kuitenkin kohdistunut supertähden pikkusiskoon. 19-vuotias Natali Germanotta teki debyyttinsä julkisuudessa esiinnyttyään isosiskonsa Telephone-musiikkivideossa. Mediat kiinnostuivat neitokaisesta välittömästi ja parhaillaan teinisisko poseeraa Teen Vogue -lehden kuvissa.

Taannoin Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.