Teinipoika ampui Call of Duty -pelissä – perheenisä etsi pojan käsiinsä ja kuristi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konsolipelien maailmassa niin sanotus FPS-sotapelit ovat niittäneet menestystä jo vuosikausien ajan, ja viime vuosina verkkopelaaminen on yleistynyt nopeasti nopeutuneiden nettiyhteyksien myötä. Genren suosituin peli on nykyisin Call of Duty, jossa käyty taistelu on nyt johtanut odottamattomiin seurauksiin.

Call of Duty : Black Ops -nettisotapelissä teinipoika onnistui ampumaan perheenisän pelihahmon ja lisäksi nimitti miestä alatyylisesti. Pian tämän jälkeen Plymouthissa asuva poika sai kotiinsa kutsumattoman vieraan, kun mies oli saanut selvitettyä hänen kotiosoitteensa ja päättänyt käydä kylässä.

Kolmen lapsen 46-vuotias isä oli eilen perjantaina oikeudessa vastaamassa syytteisiin pahoinpitelystä. Mies oli tunkeutunut teinipojan kotiin ja kuristanut tätä sillä seurauksella, että poika sai nirhaumia kaulaansa ja niskaansa; Plymouth Herald uutisoi. Asianajajan mukaan mies on kärsinyt mielenterveydellisistä ongelmista. Tuomio julistetaan lokakuun aikana.