Rihannalla paniikki – alapääkarvoitus pois keskellä yötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Rihanna on parhaillaan kiertueella, jonka tiimellyksessä on sattunut monenlaisia kommelluksia. Irlannissa oleva supertähti on nyt joutunut hankkimaan bikinivahauksen keskellä yötä.

Uuden We Found Love -singlensä videota kuluneella viikolla kuvannut Rihanna joutui tilaamaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä itselleen alapääkarvojen poiston, The Sun uutisoi. Laulaja saapui hotellille myöhään ja halusi saada bikinivahauksen ennen aamulla alkavia kuvauksia. Hänen kerrotaan myös ihastuksen videon vastanäyttelijäänsä.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.