Yllätyskäänne: Michael Jackson kuoli jo kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin reilut kaksi vuotta sitten tapahtunutta kuolemaa puidaan parhaillaan oikeudessa Yhdysvalloissa. Samalla tapauksesta on tullut ilmi uusia käänteitä ja lääkärin tilanne on muuttunut tukalaksi.

Syytettynä olevan lääkärin aikaisemmat puheet osoittautuivat eilen vähintäänkin kyseenalaisiksi, kun selvisi että poptähti oli sittenkin kuollut jo kotonaan. Hänen sydämensä oli lopettanut toimintansa jo ennen ensihoitajien saapumista. Tähän saakka on kerrottu, että Michael Jackson olisi ollut elossa vielä ensihoitajien saapuessa.

Todistajana kuultu Richard Senneff kertoi oikeudessa olleensa laulajan luona 42 minuutin ajan, eikä sinä aikana näkynyt mitään elonmerkkejä. Lisäksi lääkäri oli valehdellut henkilökunnalle mitä lääkkeitä hän oli laulajalle antanut. Lääkäri Conrad Murray voi saada neljän vuoden vankeustuomion.