15-vuotias tyttö: ”Amy Winehouse halusi tehdä minusta tähden”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin epäselvissä olosuhteissa kotonaan kuollut brittiläinen poptähti Amy Winehouse kamppaili ennen kuolemaansa vuosien ajan päihderiippuvuuden kanssa. Nyt lähipiiri on kommentoinut laulajan elämää.

Amy Winehousen suojattina tunnetuksi tullut 15-vuotias kummityttö Dionne Bromfield on paljastanut, että Winehouse ei koskaan halunnut olla julkisuudessa. Sen sijaan Bromfield kertoi, että viimeisinä vuosinaan laulaja halusi tehdä kummitytöstään tähden.

– Ilman Amya ei olisi nyt tässä. Hän ei koskaan halunnut minulta mitään ja ainoa keikka jonka teimme yhdessä oli Tanssii tähtien kanssa -ohjelma. Hän halusi minun olevan itsensä sijaan valokeilassa. Hän ei halunnut olla julkisuudessa, Dionne Bromfield kertoi Look-lehdelle.