Anna katuu: ”Menetin neitsyyden liian myöhään” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna Annan rintavarustuksen koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Silikonirinnat taannoin hankkinut leffatähti paljasti aiemmin tällä viikolla harrastaneensa seksiä vain viiden miehen kanssa ennen kuin hän meni naimisiin näyttelijäkomistus Chris Prattin kanssa vuonna 2009. Katso tästä upea kuvagalleria Annan näyttävistä mallikuvista.

Lisäksi Anna ihmetteli kuinka menetti neitsyytensä kovin myöhään ja kaatoi syyn siitä yllättäen vanhempiensa niskoille. Anna vieraili David Lettermanin keskusteluohjelmassa ja kommentoi asiaa.

– Jos vanhemmat haluavat pitää tyttärensä neitsyenä heidän kannattaa laittaa hänelle pään ympäri kiertävät hammastuet ja pestata maitomainokseen. Luulen, että se oli heidän suunnitelmansa, Anna Faris kertoi David Lettermanille.

34-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.