BB-talon inhottu seinäruusu Minna häädettiin kotimatkalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään jälleen uusi asukas kotiin. Tällä kertaa äänestyksen hävisi BB-Minna, joka murtui itkuun heti tuloksen kuultuaan. Minna on viime aikoina ollut talon muiden asukkaiden toinen inhokki Tanjan lisäksi.

Minna ärsytti muita asukkaita erityisesti siksi, että hänestä ei ollut apua tehtävissä eikä neitokainen ollut muutenkaan talossa kovin aktiivinen. Hänen toimintaansa pidettiin itsekkäänä, mikä myös aiheutti ärtymystä kanssa-asukkaissa.

– Kaikkein eniten mua ihmetyttää toi Minna. Se on vaan ihminen, joka ei mun mielestä tuo taloon mitään ns. lisäarvoo, esimerkiksi Annika totesi Minnasta aiemmin tällä viikolla.

Kuluneen viikon viikkotehtävässä Minna panttasi tupakoitaan, mikä ei ollut muiden asukkaiden mieleen. Tupakanhimoiset Annika ja BB-Veera etsivät tupakkaa Minnan tavaroista varastaakseen ne.

– Se on niin v*tun ilkee ämmä et mä pöllin siltä, BB-Annika juoruili salareissulla Veeralle makuuhuoneessa.

– Yritetään nyt pöllii ne niin ettei kukaan näe, Veera kannusti.

– Oikeesti joku pyörätuoli-tyyppi tulee ihan salee ampumaan mut tän jälkeen, BB-Veera kommentoi varastamisyritystä.

– No hei ihan samalla tavalla se vois olla mulkku vaikka se näkiskin. Sä annoit Terhille kaks askia tupakkaa ja toi ämmä ei voi antaa ees yhtii röökei, Annika jatkoi Minnan solvaamista.

Minna kertoi studioon päästyään ettei tiennyt muiden asukkaiden varastaneen tupakkaansa.