BB-Tanja haukkui ja Mikael nauroi: ”Ei sen kanssa voi keskustella”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat valmistautuvat parhaillaan jo illan suoraan häätölähetykseen, jossa kuusi asukasta on äänestyksessä. Yksi heistä on BB-Tanja, joka on ottanut nimeämisensä raskaasti ja siksi purkanut negatiivisia tunteitaan muihin asukkaisiin. Hetki sitten hän ripitti vuorostaan Mikaelia.

Tanja ryhtyi avautumaan Mikaelille talon olohuoneessa, vaikka Mikael ei halunnut kuunnella häntä. Tanja kysyi suoraan, että eikä Mikael todellakaan pidä hänestä ja miksi mies ei halua sanoa sitä hänelle kasvotusten.

– Mä toivon, että nää olis vaan juttuja jotka olis täällä talossa, ja kun me päästään täältä pois niin me kaikki voitais olla taas kavereita. Mä näen sussa juttuja, joista mä pidän, ja mä haluaisin olla sun kaveri. Mut mä en oikeesti voi olla sun kaveri jos sä et pidä musta, Tanja avautui.

Heken kuunneltuaan Mikael hymähteli myöntelevästi ja lähti Salarin luokse.

– Mä en voi edes sanoa sille mitään, kun ei sen kansa voi keskustella, BB-Mikael totesi Salarille.

Pian Tanja tuli miesten luokse ja jatkoi purkautumistaan. Aiemmin Tanja on haukkunut asukkaita muun muassa näyttelemisestä ja kaksinaamaisuudesta, mutta nyt Tanja vahvisti syyttäneensä Mikaelia turhaan. Mies ei nimittäin ole missään vaiheessa edes esittänyt pitävänsä Tanjasta.

– Sä sanoit, että sä et koe tehneesi mitään väärää, koska sä et ole yritänytkään olla mun kaveri. Tanja vahvisti.

– Niin! Mitä väärää mä sit oon tehnyt? Mikael ihmetteli.

Tämän jälkeen Isoveli kutsui Mikaelin päiväkirjahuoneeseen ja sanaharkka päättyi toistaiseksi.