Bruce Jenner pilasi kasvonsa leikkauksilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Kahdeksanhenkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Julkkiskaunotarten biologinen isä Robert Kardashian on kuollut, ja nykyisin heidän isäpuolensa on realityohjelmastakin tuttu Bruce Jenner. Hollywoodin tyyliin isäkään ei ole suostunut ikääntymään tyylikkäästi, vaan sen sijaan hän on käynyt korjailemassa kasvojaan kauneusleikkauksissa, joiden tulos on kaikkea muuta kuin luonnollinen ja kaunis. Mies on nimittäin malliesimerkki kauneusleikkausten vaaroista.Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.