Terminator-tähdelle koitti Judgement Day – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong on tullut tunnetuksi erityisesti Terminator-tähtenä. Taannoin hänet pidätettiin ja passitettiin vankilaan The Green Hornet -elokuvansa ensi-iltajuhlien jälkeen lähestymiskiellon rikkomisen takia. Nyt hänet on jälleen tuomittu.

Terminator-elokuvan nimen tapaan Edward Furlongille koitti jälleeen The Judgement Day, kun tuomioistuin sai tuoreimman tuomionsa. Hänet määrättiin maksamaan 15.000 dollaria maksamattomia elatusmaksuja korkoineen entiselle vaimolleen Rachel Kneelandille.

Rachel Kneeland nähtiin vuonna 2002 valkokankaalla elokuvassa The Ring. Hän ja Edward Furlong saivat lapsen vuonna 2009, ja erosivat pian sen jälkeen. Furlong ilmoitti tuomarille olevansa vararikossa, mutta se ei tuomiota muuttanut.