Wrestling-tähti Hulk Hogan tuhlasi satoja miljoonia ökyilyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea koki taannoin riitaisen avioeron, kun vaimo löysi rinnalleen 19-vuotiaan teinipojan. Sittemmin Hoganin elämä on mennyt alamäkeä.

Nyt raamikas viihdetaiteilija on paljastanut tuhlanneensa kulta-aikoinaan valtavia rahasummia leveään elämään. Good Morning America -ohjelmassa vieraillut Hogan kertoi omaisuuksien kuluneen esimerkiksi taloihin ja autoihin.

– Ostelin taloja ja autoja sekä luksuslomia perheelle ja ystäville. Rahaa meni hetkessä yhdeksän, kymmenen ja yksitoistakin miljoonaa, joten se lähti käsistä, Hulk Hogan kertoi.

Aiemmin tällä viikolla wrestling-tähti kertoi ammattilaisuransa lopettamisesta toisen amerikkalaisen ohjelman haastattelussa. Fanit tosin uskovat, että kyseessä on vain mainostempaus ja että Hogan palaa vielä maksukanavien tähdeksi.