Jeff Conaway kuoli sisäiseen verenvuotoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klassikkoelokuviin lukeutuvan Grease-elokuvan tähti Jeff Conaway menehtyi toukokuussa 60-vuotiaana, kun hengityskone sammutettiin perheen päätöksellä sairaalassa. Hänet löydettiin tajuttomana kotoaan kaksi viikkoa aiemmin ja kiidätettiin sairaalahoitoon. Koomaan vajonnut Conaway ei tullut enää tajuihinsa ennen kuolemaansa.

Nyt kuolemansyyn tutkimukset on saatu päätökseen. Viranomaisten mukaan kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen ei liity rikosta, vaan se oli tapaturmainen. Päihteiden kanssa jo pitkään taistellut näyttelijä menehtyi sisäiseen verenvuotoon. Näyttelijän verta ei kuitenkaan enää testattu, koska hän oli ollut viikkokausia sairaalassa ja viitteet epäselvyyksiin olisivat joka tapauksessa jo kadonneet.

Grease-elokuvan tähdistä Jeff Conaway menehtyi nyt ensimmäisenä. Hänet muistetaan erityisesti Grease-elokuvan roolistaan, mutta mies ehti urallaan näytellä myös lukuisissa muissa tuotannoissa. Televisiosarjoista tunnetuin on komediasarja Taxi, jossa hän näytteli Bobby Wheelerin roolia. Uransa loppuvaiheessa Conaway joutui päihdekierteeseen jäätyään koukkuun kipulääkkeisiin ja alkoholiin.