Kuusi ”ruotsalaista blondia” rajussa baaritappelussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiset blondikaunottaret tunnetaan kautta maailman antoisina ja näyttävinä juhlijoita. Nyt Britanniassa on nähty kuusikko, joka ei välttämättä sopinut samaan kategoriaan. Erääseen baariin saapui nimittäin kuusi ruotsalaista blondia, jotka eivät olleet aivan sitä miltä ulospäin ensin näyttivät.

Kuusi neitokaista ajautui nimittäin Lincolnshiressä sijaitsevassa Jailhouse Rock -pubissa sanaharkkaan miesjoukon kanssa ja tuloksena oli joukkotappelu. Neitokaiset olivat todellisuudessa miehiä, joita etsitään nyt poliisin ja yleisön toimesta. Tappelusta on olemassa valvontakameran nauhoite, josta otettuja kuvakaappauksia on julkistettu lehdistölle, jotta ”ruotsalaisblondit” saataisiin tunnistettua, The Mirror uutisoi.