Snooki laihtuu silmissä – huimasti aikaisempaa seksikkäämpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Viime viikolla suosittu televisiotähti kuvattiin selvästi hoikistuneena Atlantic Cityssä. Aiemmin hän kertoi laihduttavansa muiden muassa jättämällä alkoholin ja syövänsä terveellisemmin. Nyt hän on itse julkaissut tuoreen valokuvan, jossa hänet nähdään huimasti laihtuneena. Vielä pari kuukautta sitten rehevänä asuihinsa ahtautunut neitokainen alkaa hiljalleen olla ihannemitoissaan.

Kuva: Twitter

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai keväällä nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.