Autovarkaat iskivät kuin elokuvissa – mahdollista Suomessakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tapahtunut poikkeuksellinen autovarkaus, jossa varkaus suoritettiin poliisin mukaan kuin elokuvissa. Viranomaiset epäilevät kahden parikymppisen nuoren miehen varastaneen arvokkaan Porsche Panamera -urheiluauton lähes näytöstyyliin.

Miehet astelivat New Jerseyssä sijaitsevaan autokauppaan ja ilmoittivat saaneensa oikeusjutusta suuren summan rahaa. He ottivat Porsche Panameran koeajoon ja kierroksen jälkeen palauttivat sen normaalisti takaisin ja poistuivat paikalta. Seuraavana aamuna Porsche oli kuitenkin kadonnut. Esimerkiksi Puhallettu 60 sekunnissa -elokuvan tähdet voisivat olla ylpeitä suunnitelmasta.

Kuva: Porsche

Poliisin mukaan 150.000 euron urheiluauto lähti todennäköisesti varkaiden matkaan, kun he olivat vaihtaneet auton avaimen autoa palauttaessaan. Miesten epäillään palauttaneen autokauppiaalle toisen Porschen avaimen ja pitäneen koeajossa olleen auton avaimen itsellään. Kaiken lisäksi kauppias oli miesten mukana koeajolla, joten temppu on tehty keskimääräistä taidokkaammin.