BB-Salar panttasi seksikumppaniensa määrää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään jälleen hiillostettu Amandaa tämän seksikumppanien määrästä. BB-Amanda on yllättänyt asukkaat ronskeilla paljastuksillaan esimerkiksi ryhmäseksistä. Hän ei ole kuitenkaan suostunut kertomaan miessuhteidensa määrää.

BB-Salar, BB-Ben ja Amanda keskustelivat jälleen tutusta aiheesta talon pihamaalla. Amandan lisäksi myös Salar kieltäytyi sitkeästi kertomasta omaa lukemaansa.

– Mitä sä veikkaat monen naisen kanssa olen ollut? Ben pyysi Salaria veikaamaan.

– Mä vertaan sua itteeni, Salar kierteli.

– Eli yhden? Veikkaa. Kaikki däng dängit, Amanda sivalsi.

– Mulla on seiskaluokasta saakka ollut sellainen vihko. Siihen mä oon kirjoittanut nimen ja paikan. En mä tiedä kuinka paljon mulla on. Mä mietin, ettei mene ihan joku 159 tai jotain, Salar jatkoi kiertelyään.

– Mulla on joku 70 ja mä oon seurustellut joku viisi vuotta, Ben vastasi.

– No mitä helvettiä mun pitää sit sanoa? Mut sä oot ollut Stadissa. Se on eri juttu. Jos mä Turussa panen yhtä, niin sit sen kaverit ei enää anna. Mä oon yllättynyt, et Stadissa jengi ei tunne kaikkia. Turussa kun meen sisään, niin mä tunnen koko baarin ja mä tiedän kaikki, Salar ihmetteli.

Salar ei siis vieläkään kertonut vastausta kysymykseen, joka häneltä on esitetty jo useita kertoja tuotantokauden aikana.