Christina Hendricks ei ollut mahtua mekkoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet julkisuudessa muotojen varjoon.

Nyt 36-vuotias punapää varasti viime kuussa muodoillaan huomion I Don’t Know How She Does it -elokuvan ensi-illassa. Nyt kaunotar poseeraa S Magazine -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Alla oleva kansikuva on vielä suhteellisen normaali, mutta sisäsivuilla neitokaisen violetti cocktail-mekko näyttää jäävän hieman pieneksi.

Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.