iPhone 5 myyntiin jo ylihuomenna? Myymälät yllättäen remonttiin

Digi · Stara.fi

Maailman puhutuin puhelinvalmistaja Apple on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden iPhone 5 -laitteensa merkeissä. Yhtiö on pitänyt tapansa mukaan faktat salassa, joten huhumylly jauhaa yhtiölle huimasti ilmaista mainosta. Tuoreimpien epäilyjen mukaan iPhone 5 tulisi myyntiin jo tämän viikon keskiviikkona.

New York Post -lehden mukaan Apple laittoi odottamattomasti myymälöitään viikonloppuna kiinni remonttia varten. Ainakin lippulaivamyymälät San Franciscossa, Seattlessa ja Pennsylvaniassa sulkivat yllättäen ovensa loppuviikosta.

Lehti tarkisti asian soittamalla San Franciscon myymällään, jossa puhelinvastaaja ilmoitti tilojen olevan remontissa. Vastaajaviestin mukaan kaupat aukeavat uudelleen keskiviikkona 5. lokakuuta. Kauppakeskuksen henkilökunnan mukaan liikkeessä vaihdetaan sprinklerijärjestelmän osia ja muokataan sisäänkäyntiä. Apple ei ole suostunut kommentoimaan tilannetta. Se on kuitenkin kutsunut toimittajat mystiseen tilaisuuteen huomenna tiistaina.