Kim Kardashian julkaisi todella härskin kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

32-vuotias neitokainen poseerasi äskettäin Shape-lehden kannessa upeassa bikinikuvassa, mutta nyt hänelle on sattunut pieni virhearvio erään härskin nettikuvan kanssa. Kyseessä oli nimittäin kuvankäsittelyllä tehty härski otos taivaan pilvipeitosta, jota Kourtney kehui miljoonille lukijoilleen: ”Wow, mahtava kuva!”. Hän ei ilmeisesti huomannut kuvassa jotain mitä monet hänen mikroblogiaan seuranneet kuitenkin huomasivat.

Kuva: Twitter

Hollywood Life -julkaisu kertoi viime kuussa, että Kourtney nähdään videolla harrastamassa seksiä miehen kanssa. Neitokaisen kasvot nähdään videolla myös lähikuvissa, eikä henkilöstä voi erehtyä. Videon pelätään aiheuttavan vakavia ongelmia Kourtneyn ihmissuhteelle, jos se päätyy verkkoon. Parhaillaan hänen manageri-isänsä kerrotaan yrittävän pitää kaikin keinoin video piilossa. Samalla videota on veikattu myös julkisuustempuksi.