Lapsenraiskaaja retosteli vankilassa – tapettiin hammasharjalla

Ohhoh! · Stara.fi

Lapsiin ja naisiin kohdistuneet rikokset ovat rikollisten maailmassa alinta kastia, ja sama arvojärjestys pätee myös vankiloissa. Lapsiin kohdistuneita rikoksia tehneet saavat usein lisärangaistuksen kaltereiden takana. Nyt tällainen lisärangaistus on vienyt vangin hengen.

Britanniassa on nimittäin tänään uutisoitu tapauksesta, jossa 23-vuotias vanki Mitchell Harrison retosteli muille vangeille 13-vuotiaan teinitytön raiskauksellaan. Puolustuskyvyttömään uhriin kohdistuneella törkeällä rikoksella kehuskelu ei ollut muiden vankien mieleen, ja lopulta Harrison surmattiinkin selliinsä hammasharjasta tehdyllä aseella. Harjaan oli liitetty partakoneen teriä.

Franklandin vankilaa pidetään korkean turvallisuuden laitoksena, mutta tiukka seula ei estänyt lapsenraiskaajan surmaamista. Kaksi tekijää antautuivat vartijoille vapaaehtoisesti syötyään sitä ennen aamiaisensa loppuun, Daily Mail -lehti uutisoi.