Rihannan rivo koru suututti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Rihanna on parhaillaan kiertueella, jonka tiimellyksessä on sattunut monenlaisia kommelluksia. Äskettäin hänet nähtiin Yhdysvaltojen Santa Monicassa ikuistetussa paparazzikuvassa kantamassa poikkeuksellisen härskiä kaulakorua.

Rihannan kaulasta bongattiin syyskuun alussa kaulakoru, jossa luki naisen alapäätä tarkoittava sana ”cunt”. Kohu ei laantunut heti, vaan Rihanna on nyt joutunut kommentoimaan koruvalintaansa.

– Se oli hauskaa. Se on ruma sana kaikille paitsi bahamalaisille. Afrikan-amerikkalaisetkin käyttävät n-sanaa veljistään. Me käytämme samalla tavalla c-sanaa. Aiemmin käytin sitä sanaa koko ajan, kunnes meikkaajani pyysi minua lopettamaan. En tiennyt sen olevan ruma sana, Rihanna kertoi Vogue-lehdelle.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.