Suomalaisrokkari kuoli traagisesti keikkamatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen musiikkimaailma on menettänyt yhden jäsenistään, kun suomalainen rokkari on menehtynyt traagisessa onnettomuudessa keikkareissulla. Sole Remedy -yhtyeen kitaristin kerrotaan jääneen rekan alle keikkapaikan välittömässä läheisyydessä.

Hollantilaisen De Stentor -lehden mukaan suomalainen Sole Remedy -yhtye oli konsertoinut Baarlossa, Hollannissa. Keikan jälkeen yhtyeen kitaristi oli odotellut tien vierellä olleen aidan vieressä, kun yhtyeen tekniikkaa kuljettava rekka oli ajanut hänen päälleen. Ensin lehdet kertoivat, että kyseessä olisi ollut yhtyeen rumpali, mutta hän olikin yhtyeen kitaristi.

Fanit ovat tänään ilmaisseet osanottonsa yhtyeen Facebook-sivuilla, jotka löytyvät tästä linkistä. Yhtyeen verkkosivuilla asiasta ei ole vielä mainintaa, ja viimeisin päivitys on tehty 11. syyskuuta. Bändin keikkakalenterissa on maininta keikasta Baarlossa 2. lokakuuta. Onnettomuudesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.