Autonpesijöiden rinnoista nousi kohu: ”Tämäkö topless-pesula?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähtiin 90-luvun alkupuolella erikoinen trendi, jossa kapakat vetivät kansaa riisumalla tarjoilijansa yläosattomiin. Sittemmin topless-trendi on kaikeksi onneksi jo kadonnut. Nyt Australiassa on noussut kohu topless-autopesusta.

Asiakkaat eivät ole nimittäin mielestään saaneet haluamaansa palvelua, koska autoja pesevät naiset eivät olekaan riisuneet rintojaan paljaaksi. Asiaa tarkemmin tutkittaessa on selvinnyt, että naiset ovat sittenkin lunastaneet lupauksensa, mutta hieman liiankin kirjaimellisesti. Heidän topless-palvelussaan autot nimittäin pestään ikkunoista alaspäin, jolloin katto jää pesemättä.

New South Walesissa autoja pesevä The Miss Wagga Quest -järjestö ilmoittaa tekevänsä mitä lupaa, sillä auton yläosa jää pesemättä. Sen saa toki pestyä lisämaksusta. Erikoisesta autopesulasta saadut rahat ohjataan hyväntekeväisyyteen. Järjestön tiedottaja Amanda Gleeson kertoi Daily Advertiser-lehdelle, että monet asiakkaat ovat maksaneet extraa saadakseen myös katon pestyä.