BB-Janica näki seksisessionsa televisiosta: ”En muista tuosta mitään”

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talon makuuhuoneessa heilui viime viikonloppuna peitto oikein urakalla, kun BB-Salar kaatoi sänkyyn peräti kaksi naista saman illan aikana. Alkoholinhuuruisten bileiden päätteeksi Salar touhusi ensin Janican kanssa ja sitten puolestaan Veeran kanssa. Aikaisemmin Salar on myös touhuillut BB-Suvin kanssa. Mies itse on kuitenkin kiistänyt viimeiseen asti koskeneensa Janicaan saati Suviin eroottisessa mielessä.

Talossa läheisissä tunnelmissa Veeran kanssa viihtynyt Salar kiisti sunnuntaisessa suorassa Big Brother -lähetyksessä tehneensä viime viikonlopun bileissä mitään seksuaalista Janican kanssa. Salar selitteli niin muille asukkaille kuin Veerallekin, ettei hänen ja Janican välillä tapahtunut mitään. Miehen selitykset menivät asukkaisiin täydestä, kunnes Big Brother päätti hetki sitten näyttää Taivaan asukkaille videomateriaalia miehen useista seksisessioista.

BB-Janica järkyttyi nähdessään televisiosta itsensä ja Salarin touhunneen peiton alla. Kuvista näkyi selvästi, kuinka Janican päällä maanneen Salarin bokserit olivat puolitangossa. Janica totesi, ettei hän muista yhtään mitään kyseisistä tapahtumista.

– En mä muista mitään tosta. En mä olis voinu kuvitellakaan mitään tollasta. Mut en mä usko, et me ollaan mitään seksiä harrastettu sanan varsinaisessa merkityksessä, järkyttynyt Janica kommentoi muille asukkaille videon nähtyään.

Salarin seksitouhut ja niistä valehtelu tulivat yllätyksenä varsinkin BB-Veeralle, joka ottikin näkemänsä varsin raskaasti. Silminnähden loukkaantunut nainen ei kyennyt hillitsemään itseään, vaan purskahti kyyneliin. Veera harmitteli ääneen, olevansa vihainen itselleen annettuaan itsensä ihastua Salariin.