Tämäkö on Applen vaiettu iPhone 5 -salaisuus? Katso esittelyvideo

Digi Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailman matkapuhelinmarkkinoille raketin lailla noussut Apple julkistaa tänään todennäköisesti uuden iPhone 5 -laitteensa. Eilen verkkossa levisi huhu, jonka mukaan laitteessa ja sen käyttöjärjestelmässä olisi jokin täysin uudenlainen tekoälyä käyttävä ominaisuus.

Nyt verkkoon on vuotanut esittelyvideo, jonka esittelyssä on mahdollisesti juuri tuo kohuttu uusi ominaisuus. Kyseessä on iOS 5 Assistant, joka tulee esiin puhelimen koti-näppäintä painettaessa.

Kuva: MacRumours.com

MacRumours.com -verkkolehden julkaiseman videon aitoudesta ei ole takeita, mutta mikäli se pitää paikkansa, on kyseessä mullistava ominaisuus. Tähänkin saakka Apple on ollut ylivoimainen äänikomennoissa, mutta videolla esitelty toiminnallisuus olisi käytettävyydelle pitkä loikka eteenpäin.