Kristen Stewart suostui poseeraamaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähditti äskettäin Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja silloin neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa.

Julkisuuskuvaansa tarkoin varjeleva Kristen Stewart on nyt yllättänyt poseeraamalla harvinaisen rohkeassa bikinikuvassa GQ-lehden brittiversion kansikuvassa. Stewart on vältellyt bikinikuvia, mutta Twilight-saagan lopun häämöttäessä linja on ilmeisesti muuttumassa.

Viime vuonna FHM-lehti rankkasi Twilight-typy Kristen Stewartin maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Supersuosittu näyttelijäkaunotar kertoi viime viikolla, ettei hän voi sietää että häntä kutsutaan “kuumaksi”. Kristen kertoi, ettei voi sietää ihmisten mairittelevia kommentteja hänen ulkomuodostaan, koska hän ei itse tunne olevansa kovinkaan viehättävä.