Tätä Huuto.netin tuotetta ei toimiteta postissa – katso ilmoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin huutokauppasivustoilta löytyy usein erikoisia myyntituotteita, jollaisia ei kovin usein tule vastaan. Nyt suomalaisessa Huuto.net -huutokaupassa on tullut myyntiin kättely, jonka ostaja voi lunastaa haluamassaan paikassa.

– Kättely kanssani. Yksi kättely oikealla kädellä, älä jätä tätä hienoa tilaisuutta väliin!!! Ei haittaa vaikka kättelysi olisi kylmä, hikinen ja kuin kuollutta kättelisi. Faneille: voin myydä kättelyni monellekkin jos maksatte saman verran kuin voittaja :) PS: koska olen julkkis (Jammusiika) niin luultavasti tämä lisää kohteen arvoa, ilmoituksessa todetaan.

Lisäksi myyjä toteaa, että maksu tulee hoitaa ennen kättelyä ja että kättelyä ei voida toimittaa postissa tai matkahuollossa. Tätä kirjoitettaessa lähtöhinta ja suurin tarjous ovat kymmenen euroa.