BB-Salar sekoamispisteessä – helvetillinen tehtävä oli liikaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat jaettiin maanantaina kahteen joukkoon, joista toinen joutui taloon rakennettuun helvettiin. Siellä olosuhteet eivät ole kovin kehuttavat, ja esimerkiksi BB-Annika on purskahtanut jo useita kertoja itkuun.

Tänään vuorossa oli BB-Salar, joka on iltapäivän aikana ollut sekavissa tunnelmissa. Hetki sitten hän sai viimein avattua suunsa, kun turkulainen kertoi päänsä olevan sekoamispisteessä.

– Musta tuntuu, että mä voisin nyt tehdä asioita, joita mun ei pitäis miettiä. Eiks teillä oikeesti ole sekaisin pää? Mä voin sanoa suoraan, että mulla on seonnut pää. Mä mietin semmoisia asioita, joiden miettiminen ei ole normaalia. Semmoisia asioita, että v**tu, Salar totesi.

Salar ei kuitenkaan suostunut kertomaan mitä ajatuksia hänellä oli mielessään.

Tämän jälkeen helvettiin joutuneet asukkaat joutuivat tarjoilemaan taivaassa oleville asukkaille hampurilaisaterioita, mutta itse he eivät saaneet ruokiin kajota. Erityisesti BB-Ben ja Annika näyttivät ottavan tehtävän raskaasti. BB-Sebastian laski, että viidelle asukkaalle oli tuotu ainakin 40 megahampurilaista.